Ads 468x60px

Rabu, 3 Ogos 2011

Amirul Hadi dan Safee Sali dilabel "monyet" pulak dah..!!

Hye semua. Bertemu kembali. Wah macam berita pulak. Ok la kita pergi terus jela ye. Aku memang bukan kaki mengomel intro-intro ni.

Jadi berdasarkan title aku untuk entry ni Amirul Hadi dan Safee Sali dikatakan 'monyet' oleh isteri kepada kapten Singapura Shahril, iaitu Hidayah namanya.


Ini lah antara aksi yang dikatakan 'monyet' oleh hidayah tu dalam twitter nye. Tapi tak lama lepas tu twitter nya telah pun di deactivated kan. Mungkin sebab takut dihina. 

Bagi aku la dia tu jeles je tengok pemain MALAYSIA yang 100% anak jati MALAYSIA rather than Singapura yang lebih mementingkan IMPORT. Yela mungkin dia jeles laki dia tak boleh nak buat aksi macam tu kot.

Apa-apa pun minta la maaf pada dorang ni. Setelah berhempas pulas membantu negara untuk memenangi perlawanan ni walaupun tewas. Korang dah menang dah la tak payah la nak menghina mencaci bagai.

Kadang-kadang aku tak faham betul la dengan sifat manusia ni. Bila kalah kata kita main kotor, bila menang pun tak puas hati jugak. Apa yang korang nak sebenarnya?

Susah nak puaskan hati semua orang kan. To Hidayah yang mungin tak berapa nak dapat hidayah jangan kerana mulut badan binasa sudah la.

Apa-apa pun pemain HARIMAU MALAYA tetap hebat tanpa bantuan IMPORT sekalipun. Anak jati MALAYSIA terbaik..!!!


rose:- jangan lupa like kalau suka ok.

1 LOVE TO COMMENT:

Amy Syaquena berkata...

Salam kenal, singgah dan follow sini.jemput ke belog saya ada contest ramadhan , jemput join sama ye..

Catat Ulasan