Ads 468x60px

Ahad, 13 Februari 2011

BRAINWASH

Hye u ols.. Lame betul xupdate blog. Disebabkan esok aku ada exam Mid Semester jadi petang tadi aku pergi la mencuci mata.. "erk" Exam bukan study ke??

Aku pun conpius ni.. Kenapa aku tak study ek... herm... Semuanya disebabkan MALAS la. Ape lagi. Ceh bajet pandai je aku kan xstudy sempat merayau lagi. Disebabkan aku ni pencinta alam yang sejati aku memang suka pergi pantai. Jadi aku pergi la Pantai Eye On Malaysia ditemani incik abang aku...

Ok la korang tengok la gambar-gambar yang sempat aku amik. Actually ade gak yang aku rembat dari gogle jek.


cantik kan. Sejuk je mata tengok.


Ari ahad kan ramai jela yang main layang-layang. Family la ramai. Yang couple2 duk tepi pantai jek. 


Ye anak buah aku yang sibuk memain...

Tapi yang aku conpius ni ape kene mengene tajuk aku dengan entry ni ek.. Korang dapat connect x apa kaitannya?? Aah lupakan la. Anggap la aku brainwash otak aku dengan beriadah kat pantai ni ha. Baru otak fresh nak study kan. Cewah ayat. Boleh la alasan aku tu kan.. Hehe.. Ok la aku chiooww dulu.

------>> Love <<------

2 LOVE TO COMMENT:

Tihara berkata...

cantik nya views

Rose Lyana berkata...

memang cantik...(^_^)

Catat Ulasan