Ads 468x60px

Khamis, 5 Mei 2011

AKU PUN MINAT JUGAK K-POP TAPI K-POP WANNABE MEMANG YUCKSSS

Hye semua. Sekarang kan tengah demam k-pop kan. Memang tak dinafikan aku ni pun peminat tegar k-pop ni. Tapi aku lebih kepada drama korea jela. Lagu-lagu korea ni mint jugak tapi kurang la nak dibandingkan dengan drama.

Walaupun aku memang peminat tegar tapi kalau group dari malaysia yang gelarkan diri dengan gula-gula dan 24:7  ni serius buat aku menyampah.



Fuyyooo k-pop sangat...




Ha tu la dia. Yang group lelaki tu namanya 24:7 yang group perempuan tu pulak gula-gula. Sangat tak sesuai ok. tak silap aku ade jugak melayu dalam group ni. Walaupun minat sangat dengan korea tapi sedar la kita duduk kat Malaysia. Tak payah la nak agungkan sangat bahasa or cara dorang tu. baik agungkan bahasa dan negara sendiri. 

yang lagi aku tak boleh blah tu boleh pulak kata "The 1st ever K-POP group in Malaysia".. hello korang tu orang korea ke. Kalau orang korea buat macam tu patut la dah orang korea ni orang malaysia kot. Sedar la diri tu. Pergi beli pakaian yang cukup kain dulu.

Tu jela pape pun aku suka drama korea jugak ok. Peace.

rose:- jangan lupa like kalau suka ok.

2 LOVE TO COMMENT:

-n@DziR@H- berkata...

sengal jek aq nengoknye weyh...pedih mate aq kowt...huuuuuuU~~~~

Rose Lyana berkata...

hahaha... tau xpe... tergoda la sgt... cute la sgt tu.. hahaha..

Catat Ulasan