Ads 468x60px

Khamis, 19 Mei 2011

WAH CIK JEJARI RUNCING DAH BERTUNANG DENGAN KHAIRUL FAHMI.. BESTNYE!!!

Hai semua. Baca tajuk aku tu kan? Wah bestnya dorang akhirnya bertunang jugak. Macam nak bertunang pulak rasanya... Walau macam-macam keji yang Elia dapat tapi tengok mulut-mulut longkang orang yang mengutuk tu tak buat dorang bergaduh ke hape ke tetap je bertunang.



Jadi nya yang kat luar tu tak payah la busuk-busuk hati lagi kat dorang tu. Bahagia je aku tengok walaupun ramai mengata. Penat korang je mengata.

pape pun tahniah la buat dorang. Sweet sangat dorang. Suke giler aku tengok.


Gambar aku amik dari pakcik goggle.. Kalau korang nak tengok Majlis pertunangan Elia & Fahmi tu pergi la tengok kat blog jejari runcing tu. Ok tu je nak cerita. aku nak pilih tarikh bertunang pulak ni. (penampar sekali). Macam ada je orang nka bertunang dengan aku kan. 

Ok la mengarut sudah. Jumpa lagi. Adios.



rose:- jangan lupa like kalau suka ok.

2 LOVE TO COMMENT:

Elia Si Jejariruncing berkata...

awww..thanks dear for ur support.. u guys keep me strong

Rose Lyana berkata...

wow elia tak sangka dapat komen tuan punya diri sendiri. Pape pun tahniah ok. Ramai lagi yang support u guys.

Catat Ulasan