Ads 468x60px

Khamis, 5 Mei 2011

ARTIS MELAYU TUA COMEL?? APAKAH??

Hye semua. Tengah-tengah tak de keje ni tangan aku pun gatal-gatal la bukak stat nak tengok keyword search pageview semua tu la kan.

Tengok-tengok keyword ada pulak yang cari ni ha...


Nampak tak anak panah tu?? artis melayu tua comel?? apakah? apa sebenarnya yang nak dicari? artis melayu ka? artis tua ka? artis comel ka?

Ha hambik ko berpoloh soalan aku. Nak tergelak pun ada kelakar pun ada. Mungkin dia malas nak taip satu-satu tu yang terus taip 3 sifat sekali tu. 

Tapi tak apa bila-bila aku ada idea nak tulis entry pasal artis melayu tua comel nanti aku buat ye.

Adakah macam ni..


atau ini kah..




atau pun inikah....





Nanti kita pikir-pikir kan ok. Pape walau apa keyword sekali pun terima kasih le bebanyak sudi masuk blog hamba ni. Ok bye. 

rose:- jangan lupa like kalau suka ok.

2 LOVE TO COMMENT:

-n@DziR@H- berkata...

cmne nk check ek?

Rose Lyana berkata...

g kat dashboard.. then amik stat... kat situ ade...

Catat Ulasan