Ads 468x60px

Isnin, 20 Jun 2011

[TAHNIAH] Kutipan KL Gangster melepasi 11 juta

Hye korang. Dah tengok KL Gangster tak? Kalau belum baik pergi tengok cepat-cepat sebab rasa nya minggu ni last tayangan KL gnagster kot.

Apa-apa pun nak ucapkan tahniah la pada pelakon-pelakon, pengarah dan penerbit filem KL gangster ni. Khabarnya kutipan dah melepasi 11 juta.


dua hari lepas ke semalam aku baca kat facebook Syamsul Yusof tu Kutipan dah hampir mencecah 11 juta.
Hari ni pulak tengok news dekat mynewshub dah melepasi kutipan 11 juta.

Memang terbaik la cerita KL gangster. Aku ada buat review cerita ni kat entri ni. Tahniah diucapkan pada Syamsul Yusof dan semoga dapat menghasilkan cerita yang lebih baik macam ni lagi.

rose:- jangan lupa like kalau suka ok.

2 LOVE TO COMMENT:

Abang Long berkata...

Salam...ditambah lg dengan isu saman oleh PEKIDA, makin femes la citer tu...

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/siapa-lagi-pandai-masak.html

Rose Lyana berkata...

wslm... yup betul tu...

Catat Ulasan